У Волинській області зменшення кількості митних оглядів – один із кроків до євроінтеграції

У Волинській області зменшення кількості митних оглядів – один із кроків до євроінтеграції

04.09.13 13:10 0 1135
Кількість митних оглядів у 2013 році зменшилася на 9,3 відс. у порівнянні з 2012 роком, разом із тим значно зросла їх результативність. Рішення щодо застосування додаткових митних формальностей приймається посадовими особами Ягодинської митниці Міндоходів відповідно до Програми бюджетної секторальної підтримки Європейського Союзу.

Кількість митних оглядів повинна складати не більше 5 відс. від загальної кількості митних декларацій, з мінімальною ефективністю – 30 відс. Особлива увага приділяється зменшенню кількості перевірок товарів та транспортних засобів комерційного призначення.

Органи доходів і зборів України все частіше використовують систему управління ризиками для визначення товарів, транспортних засобів та осіб, котрі підлягають митному огляду. Це в першу чергу пов’язано із змінами у митному законодавстві, адже в дію вступив Закон України «Про внесення змін до Митного кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи».

Працівники Ягодинської митниці належно співпрацюють з органами охорони державного кордону, правоохоронними органами, суміжними службами та забезпечити безумовне виконання норм митного законодавства України та міжнародно-правових актів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: З нагоди Дня ...
Наступна новина: Літній чемпіонат України з ...

КОМЕНТАРІ