В Ужгороді відкрився Консультаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області

В Ужгороді відкрився Консультаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області

04.09.13 13:06 0 1155
Третього вересня в Ужгороді розпочав свою роботу консультаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області, що знаходиться за адресою: м. Ужгород вул. Верещагіна, 18. Відкриття відбулося за участі першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігоря Свища, заступника директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Віктор Кучери, Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова, начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея, представника Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва у Закарпатській області Наталії Ганусич, представників громадських організацій, засобів масової інформації та громадськості.

Центр було відкрито з метою інформування населення про діяльність Державної служби України з надзвичайних ситуацій, забезпечення якості та доступності адміністративних послуг для громадян, формуванні основ знань правил особистої та колективної безпеки, інформаційно-просвітницької роботи серед населення щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій.

У своєму виступі під час відкриття Консультаційного центру заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Віктор Кучера, в Державній службі надзвичайних ситуацій України постійно працюють над рівнем прозорості і відкритості роботи територіальних підрозділів, тому відповідно до встановленого графіка впродовж серпня-вересня такі Консультаційні центри відкриються на території всіх областей України.

У свою чергу, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо висловив сподівання, що робота даного Консультаційного центру буде ефективною та в подальшому сприятиме покращенню рівня пожежної та техногенної безпеки й відповідно, зменшенню кількості надзвичайних ситуацій.

Далі з привітальним словом виступив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов: «Відкриття Консультаційного центру співпало з початком нового навчального року, я сподіваюся що вже починаючи із завтрашнього дня громадяни отримуватимуть необхідну консультаційну допомогу у навчанні правилам безпеки життєдіяльності і результатом його роботи стане збереження не одного людського життя».

Як розповів керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей, на гарячу лінію Управління надходить чимало телефонних дзвінків. Тематика звернень різноманітна: починаючи від питань як розпочати роботу суб’єкту підприємницької діяльності, до отримання консультацій, як себе вести під час виникнення різного роду надзвичайних ситуаціях. Тому відкриття Консультаційного центру є вкрай необхідним. Тут чергуватимуть найдосвідченіші фахівці, які надаватимуть допомогу усім бажаючим безкоштовно, як під час особистого прийому, так і в телефонному режимі або в мережі Інтернет.

Управління ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ковпак думає, що Україні ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ