В Закарпатській області перечинські правоохоронці дбають про безпеку школярів

В Закарпатській області перечинські правоохоронці дбають про безпеку школярів

04.09.13 13:18 0 1134
Літо уже минулося. Аби шкільні будні у дітлахів проходили без неприємностей, працівники ДАІ району проводять в шкільних закладах бесіди, заняття з учнями та педагогічним колективом на тему «Безпечна поведінка на вулицях та автодорогах».

Начальник відділення ДАІ району Михайло Беца зауважує любителям їзди на велосипедах, що виїжджати на автодорогу дозволяється тільки з 14-річного віку. Зважаючи на те, що у районі відсутні велосипедні доріжки, рухатися потрібно якомога ближче до правого краю проїжджої частини чи по узбіччю. Велосипеди мають бути обладнані світловідбиваючими засобами для їзди в темну пору доби. Пішоходи, рухаючись дорогою без тротуарів, повинні іти назустріч транспортним засобам, щоб мати змогу постійно контролювати рух автомобіля, який їде назустріч.

Працівники ВДАІ звертаються до водіїв транспортних засобів з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем і не забувати, що на вулицях є діти, які, піддаючись імпульсивності, можуть вибігти на проїжджу частину дороги будь-якої миті. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості, адже чиєсь життя через ваші нерозсудливі дії може опинитися під загрозою.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ