На Тернопіллі згубна пристрасть до ювелірних прикрас до кримінальної відповідальності привела

На Тернопіллі згубна пристрасть до ювелірних прикрас до кримінальної відповідальності привела

04.09.13 13:28 0 1085
Згубна пристрасть до ювелірних прикрас до кримінальної відповідальності привела

До чужих золотих виробів хмельничанку тягнуло мов магнітом. Нездорова пристрасть обернулася кримінальним провадження, кваліфікованим частинами першою та другою статті 185 Кримінального кодексу.

Для 29-річної хмельничанки Тернопіль став рідним ще зі студентських років. Тут вона закінчила вищий навчальний заклад, тут влаштувалася на роботу і залишилася жити. Все б добре, якби не одна прикрість – молода жінка любила потягнути чуже. За що, до слова, уже була раніше судима.

До співробітників Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ із заявою про викрадення шести ювелірних прикрас звернулася 69-річна тернополянка. Жінка бідкалася, що зниклі каблучки та сережки – це велика втрата для неї, адже виживати на одну пенсію важко, тим більше, коли мучать недуги. Саме під час тривалого перебування тернополянки в лікарні сталася така прикра історія.

Міліціонери стали з’ясовувати усі обставини зникнення золотих прикрас і у поле зору потрапила 29-річна хмельничанка. Не випадково. Жінка мешкала в квартирі потерпілої, винаймаючи у неї кімнату. Про наявність золотих виробів знала, адже господиня, сама попросила її взяти зі сховку, де зберігала цінності, гроші і оплатити за комунальні послуги.

Заперечувати своєї причетності до вчинення крадіжки хмельничанка не стала. Зізналася – в момент, коли на прохання пенсіонерки витягувала гроші, помітила прикраси. Перед спокусою не встояла. Раз потягнула, другий,– віднесла у ломбард, обміняла на гроші.

Безкарність породжує тягу до нових злочинів. Так трапилося і з уродженкою сусідньої області. Винісши прикраси з квартири пенсіонерки, жінка стала шукати нові джерела збагачення. В числі жертв опинилися троє тернополянок, з якими хмельничанка познайомилася в одному з барів.

В усіх потерпілих зловмисниця поцупила золоті сережки.

Виявлені факти крадіжок лягли в основу кримінального провадження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для підозрюваної.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ