На Тернопіллі сім тисяч гривень викрали пройдисвітки у сестер-пенсіонерок

На Тернопіллі сім тисяч гривень викрали пройдисвітки у сестер-пенсіонерок

04.09.13 13:39 0 1134
Двоє сестер-пенсіонерок із села Дворіччя, що на Теребовлянщині, потерпіли від зловмисниць, котрих впустили до хати. Поки одна з лиходійок задурювала голову літнім жінкам, інша нишпорила у сусідній кімнаті.

…Біля обійстя стареньких зупинилася чужа непримітна «шістка». З автомобіля вийшли дві скромно одягнені молодиці. Жінки видалися дуже заклопотаними: опущені очі, сумний погляд. Коли зайшли на подвір’я сестер-пенсіонерок, стали розпачливо та слізно розповідати історію про важко хвору дитину. Розповідь незнайомок розчулила стареньких. А гастролерки тільки цього й чекали. Далі зловмисниці напросилися до оселі. «Вистава» продовжилася вже всередині. Одна з незваних гостей стала відволікати увагу жертв балачками про своє горе, а інша взялася нишпорити в сусідній кімнаті. Пошуки злодійки увінчалися неабияким успіхом - в нехитрому бабусиному сховку знайшла без малого сім тисяч гривень. Справа була зроблена, тож надовго лиходійки не затрималися. Вибачилися перед господинями за клопіт та й тільки їх і бачили.

Істинна мета несподіваного візиту відкрилася стареньким, коли виявили пропажу заощаджень. Аби зарадити біді, звернулися до місцевих правоохоронців.

Як розповів перший заступник начальника Теребовлянського райвідділу органів внутрішніх справ Анатолій Стельмащук, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, кваліфіковане частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. Міліціонери вживають усіх заходів, аби встановити місце перебування зловмисниць. Зі слів потерпілих, злодійкам на вигляд 25-30 років, середньої статури, були одягнені у футболки та джинси. Правоохоронці застерігають краян: не довіряйте незнайомцям, під жодним приводом не пускайте підозрілих осіб до оселі. Якщо ж ви все таки потерпіли від шахраїв, негайно телефонуйте 102 у будь-який відділок міліції.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Німецький півзахисник ...

КОМЕНТАРІ