На Харківщині працівники міліції вивили та припинили збут наркотиків

На Харківщині працівники міліції вивили та припинили збут наркотиків

04.09.13 14:08 0 1094
Днями до працівників міліції Харківського райвідділу міліції, що на Харківщині, надійшла оперативна інформація про те, що в селищі Безлюдівка в одному з домоволодінь чоловік займається торгівлею наркотичних засобів. Правоохоронці негайно розпочали перевірку отриманої інформації, що знайшла своє підтвердження.

Так, під час оперативних заходів 38 – річний місцевий мешканець був затриманий працівниками міліції на “гарячому” саме під час збуту наркотичного засобу мешканцю міста Харкова. Чотири грами наркотичної сировини та гроші в сумі 200 гривень вилучено. Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваного було виявлено та вилучено пакет з подрібненою речовиною, за зовнішнім виглядом схожу на марихуану вагою близько 5 грамів. Чоловік не став відпиратися та зізнався, що своє житло надавав для вживання наркотичних засобів, а дану речовину зберігав для подальшого збуту. Таким чином він вирішив збагатитися за рахунок продажу наркотиків. Усе вилучене направлено на відповідне дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання. Перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чільні урядовці США ...

КОМЕНТАРІ