На Полтавщині державтоінспектори допомогли іноземним гостям дістатися пункту призначення

На Полтавщині державтоінспектори допомогли іноземним гостям дістатися пункту призначення

04.09.13 15:42 0 1126
Прямуючи на Полтавщину, три громадянина Російської Федерації стали заручниками неприємної ситуації. В авто, на якому їхали чоловіки, зламалася ходова частина. Відтак, нерухомий автомобіль та злива не передвіщали нічого доброго. Допомогли іноземним гостям у їх біді працівники Державтоінспекції, які наглядали за дорожнім рухом на цьому відрізку дороги.

У той день погода не тішила, розпочинався дощ, люди розгублено стояли обабіч узбіччя, їм треба було дістатися в обласний центр, де на них чекали родичі.

Того дня за дорожнім рухом на цьому відрізку дороги наглядали працівники Державтоінспекції у складі підполковника міліції Івана Тумка, майора міліції Наталії Варченко та капітана міліції Сергія Бурли, які і помітили автівку та вирішили поцікавитися в чому справа.

Власник позашляховика розповів, що вони поспішають, а автомобіль зламався і вони не знають, що робити далі.

Інспектори ДАІ заспокоїли подорожуючих, викликали евакуатор, допомогли загрузити на нього транспортний засіб, а іноземних гостей посадили на автобус, яким вони прибули до місця призначення.

Водій автомобіля Олексій та його супутники були приємно вражені доброзичливістю та гостинністю полтавських правоохоронців, які не залишилися байдужими до чужої біди.

Як говорить Наталія Варченко: «Завдання працівників Державтоінспекції, не лише забезпечувати безпеку дорожнього руху, а й зробити все можливе, щоб людина відчувала комфорт та підтримку правоохоронців, які завжди готові підставити плече у непередбачуваних та неприємних життєвих випробуваннях».

УДАІ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Алла Шлапак вимагає ...

КОМЕНТАРІ