Андрій Іллєнко: «Кияни не терпітимуть бандитської окупації»

Андрій Іллєнко: «Кияни не терпітимуть бандитської окупації»

04.09.13 12:10 0 1015
Парламент зобов’язаний дати оцінку ситуації в Києві, де триває абсолютне знищення місцевого самоврядування та повна узурпація влади. Сьогодні всі говорять про евроінтеграцію та европейські цінності, але важко уявити столицю европейської столиці, де відсутнє право людей обирати собі владу – і міського голову, і міську раду, і районні ради. У Києві ж ці права людей повністю знищено. На цьому 4 вересня 2013 року наголосив народний депутат України від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, виступаючи на засіданні Верховної Ради.

«Ми розуміємо, що це ніщо инше, як пряма й відверта баниться окупація, – заявив Андрій Іллєнко. – Ми бачили обличчя цієї окупації 19 серпня, коли Київська міська рада була оточена кільцем не тільки бійців спецпідрозділу «Беркут», а й кільцем бандитів – як сьогодні їх називають, «тітушок». Їх сотнями звезли та виставили кільцем навколо Київради, аби вони не пускали туди нікого, окрім депутатів правлячої партії, представників так званої «більшости» в так званій «Київраді». Внаслідок цього відбулося побиття начальника чергування, народних депутатів, зокрема свободівця Едуарда Леонова. Учора переніс операцію, оскільки в нього внаслідок нанесених трав відбулося загострення».

Свободівець підкреслив, що ті, хто сьогодні бореться з окупацією, постійно перебувають під тиском: «Нині судять не «тітушок», а свободівців, які захищають громаду від бандитів. Судять не узурпаторів Київради й тих депутатів Верховної Ради, які їх прикривали, а громадських активістів, які хотіли припинити узурпацію влади».

«Провладна більшість налаштована не повертатися до питання Києва – вона вважає, що питання давно зняте, й не хоче призначати вибори в столиці. Кияни свого часу неодноразово показували, як вони можуть сам організуватися, вийти на вулиці та змусити поважати й чути їх. Це відбулося 2004 року, може відбутися й зараз. Адже бандитської окупації народ терпіти не буде», – підсумував націоналіст.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Свобода» пікетуватиме ...

КОМЕНТАРІ