З обігу вилучено десять тонн небезпечної тваринницької продукції

З обігу вилучено десять тонн небезпечної тваринницької продукції

04.09.13 12:12 0 1192
Відповідно до доручення першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова на території України тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.
Для реалізації завдань уникнення харчових отруєнь в регіонах України діють мобільні групи у складі співробітників ветеринарної міліції та лікарів державної служби ветеринарної медицини.
Протягом минулого місяця державні ветлікарі спільно зі співробітниками ветміліції забезпечили заходи по профілактиці правопорушень на 363 об’єктах , діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження.
Через виявлені порушення з обігу вилучено десять тонн неякісної тваринницької продукції. А з недбалих торговців м’ясом сумнівної якості у дохід держави стягнуто понад 23 тис. грн у вигляді штрафних санкцій.
Окрім того, через загрозу занесення збудника африканської чуми свиней в Україні створено ветеринарно-міліцейські пости. На них уже перевірили понад півтори тисячі автомобілів, що перевозять м’ясну продукцію.
Зазначимо, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк наголошував, що останнім часом особливо гостро постало питання щодо можливості занесення збудника АЧС на територію України з Росії та Білорусі. Тому в Україні максимально посилюють заходи, аби не допустити небезпечного захворювання.


ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФІТОСАНІТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі міліціонери ...
Наступна новина: Какой автомобиль может себя ...

КОМЕНТАРІ