Чернівецькі податківці привітали кращих підприємців

Чернівецькі податківці привітали кращих підприємців

04.09.13 16:13 0 1261
З нагоди Дня підприємця чернівецькі податківці запросили до ресторану «Шарм» кращих бізнесменів, які роблять велику державну справу - виробляють якісну продукцію, надають послуги, створюють нові робочі місця та сумлінно сплачують податки.

Цьогоріч при виборі кращих представників бізнесу оцінювалися різні критерії. Це й збільшення відрахувань до бюджету, і динаміка розвитку підприємницької діяльності, і відсутність заборгованості по заробітній платі.

На думку начальника ДПІ у м. Чернівцях Ярослава Городенського: «У сучасному українському суспільстві сформувалося позитивне ставлення до підприємницької діяльності як до поважної та престижної діяльності. Підприємець - це людина, людина волелюбна та відповідальна, рішуча та винахідлива, ініціативна та прогресивна. Це людина, яка обрала фінансову незалежність, відмовившись від нормованого робочого дня та оплачуваних відпусток, соціальних гарантій та пільг. Це людина - завдяки якій наповнюється бюджет, реалізуються соціальні програми.».

Про роль і значення малого та середнього бізнесу у соціально-економічному житті міста вів мову і голова правління Чернівецького міського центру захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу Ігор Кухарчук.

Головний податківець міста побажав топ - платникам успіхів у бізнесі, впевненості у завтрашньому дні, стабільності та процвітання.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Алла Шлапак вимагає ...
Наступна новина: Зростання кількості ...

КОМЕНТАРІ