На Хмельниччині інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-серпень 2013 року

На Хмельниччині інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-серпень 2013 року

05.09.13 10:01 0 866
Проведена робота та заходи, які вживались органами влади в області щодо збільшення надходжень дозволили досягнути за 8 місяців поточного року у порівнянні з відповідним періодом 2012 року приросту доходів загального фонду бюджету області на 9,6 відсотка або доходи зросли на 95,9 млн. гривень.

Всього обсяг доходів загального фонду місцевих бюджетів склав 1089,6 млн. грн., в тому числі по обласному бюджету зріс на 4,1 відсотка і склав 250,5 млн.гривень.

Усіма районами та містами обласного значення, крім м.Кам’янець-Подільського, забезпечено темп приросту доходів загального фонду до відповідного періоду минулого року.

Обсяг податкових надходжень до загального фонду місцевих бюджетів у розрахунку на одного жителя області зріс до відповідного періоду минулого року на 9,9 відсотка або на 72,4 грн. і склав 805,3 гривень.

З державного бюджету до місцевих бюджетів надійшло трансфертів на загальну суму 2737,5 млн.грн., в тому числі: дотацій – 1662,4 млн.грн., що на 35,5 млн.грн. або 2,2 відсотка більше, ніж за січень-серпень 2012 року; субвенцій – 1075,1 млн.грн., що на 130,5 млн.грн. або 13,8 відсотка більше, ніж за відповідний період минулого року.

Одержані місцевими бюджетами доходи забезпечили загальну позитивну тенденцію в частині фінансування видатків бюджетів районів, міст обласного значення та обласного бюджету, а саме:

• своєчасно виплачено заробітну плату працівникам бюджетних установ, відпускну кампанію освітянам, стипендії, профінансовано енергоносії та комунальні послуги, які споживаються бюджетними установами та надаються бюджетним установам. Простроченої заборгованості з оплати зазначених видатків не допущено;

• в повному обсязі профінансовано видатки області на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які утримуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях;

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ