На Рівненщині колишній працівник міліції за збут наркотиків отримав 2 роки позбавлення волі

На Рівненщині колишній працівник міліції за збут наркотиків отримав 2 роки позбавлення волі

05.09.13 08:50 0 899
Набрав законної сили обвинувальний вирок стосовно колишнього працівника міліції, засудженого за вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст.365, ч.1 ст.307 КК України (перевищення службових повноважень і незаконне придбання, зберігання перевезення з метою збуту психотропних речовин).

Доведено, що він, працюючи на посаді дільничного інспектора Здолбунівського міськрайвідділу УМВС України в Рівненській області, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи за попередньою змовою з іншими особами, у квітні цього року незаконно збув психотропну речовину - метамфетамін.

Факт злочинної діяльності було викрито прокуратурою області у взаємодії з працівниками відділу внутрішньої безпеки в Рівненській області ДВБ МВС України та співробітниками СБУ в області.

За наслідками досудового розслідування даного кримінального провадження прокуратурою області обвинувальний акт разом із угодою про визнання винуватості скеровано до Рівненського міського суду, який затвердив укладену угоду та призначив обвинуваченому обумовлену міру покарання — позбавлення волі строком на 2 роки з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах строком на 2 роки.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ