Газовому господарству Буковини 55 років

Газовому господарству Буковини 55 років

05.09.13 08:47 0 949
Урочистості з нагоди ювілею заснування газового господарства краю та Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відбудуться 6 вересня о 12:00 у Палаці «Академічний» Буковинського державного медичного університету.

Серед запрошених – перші офіційні особи краю, представники НАК «Нафтогаз України», представники провідних українських профільних ВУЗів, ветерани галузі та колишні голови правління ПАТ «Чернівцігаз». У програмі заходу передбачено офіційну частину та святковий концерт.

Головною місією ПАТ «Чернівцігаз» є забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання споживачам Чернівецької області, від чого залежить не лише функціонування багатьох галузей економіки регіону, а й тепло та комфорт в оселях мешканців краю. До складу акціонерного товариства «Чернівцігаз» входять вісім управлінь газового господарства, Глибоцька та Герцаївська дільниці, а також Філія з реалізації скрапленого газу. Станом на 1 січня 2013 року на обслуговуванні Компанії знаходилося 8544,408 км підвідних, розподільчих газопроводів різного типу, природним газом газифіковано 221 108 помешкань.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співробітники УБОЗ ...
Наступна новина: Коноплянка: "Можемо влучити ...

КОМЕНТАРІ