Завершився I-ий чемпіонат Головного управління Міндоходів у Львівській області з міні-футболу

Завершився I-ий чемпіонат Головного управління Міндоходів у Львівській області з міні-футболу

05.09.13 09:31 0 1129
31 серпня 2013 року на спортивних майданчиках комплексу «Чемпіон» в с.Малечковичі Пустомитівського району відбулися напівфінальні та фінальні змагання І-го чемпіонату Головного управління Міндоходів у Львівській області з міні-футболу.

В півфінальних змаганнях взяли участь 5 команд – переможці зональних турнірів та дві команди – переможці минулорічного чемпіонату: Самбірської та Миколаївської об’єднаних державних податкових інспекцій Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Перемогу, яку виборола в Чемпіонаті збірна команда оперативного та слідчого управлінь, дісталась їй в напруженій боротьбі з командою ДПІ у Залізничному районі м.Львова. Лише серія пенальті, що була призначена після додаткового часу гри в фінальному матчі, визначила переможця.

Збірна команда оперативного та слідчого управлінь за перемогу в Чемпіонаті була нагороджена кубком за І місце, дипломом, золотими медалями та грошовою винагородою в сумі 1,5 тис.гривень.

Срібним призером Чемпіонату стала команда ДПІ у Залізничному районі м.Львова, яка продемонструвала злагоджену результативну гру, а бронзові нагороди Чемпіонату отримала команда Самбірської ОДПІ. Команди-призери були нагороджені пам’ятними Кубками, дипломами, медалями та грошовими винагородами: 1 тис.гривень за ІІ місце та 700 гривень за ІІІ місце, а команда Миколаївської ОДПІ, яка посіла четверте місце в Чемпіонаті, отримала Кубок «За прагнення до перемоги» та диплом.

Кращим бомбардиром Чемпіонату був визнаний Стародуб Віталій з команди Самбірської ОДПІ, який забив в фінальних іграх 12 голів, а кращим гравцем – Манько Тарас з команди оперативного та слідчого управлінь. Кращим воротарем чемпіонату став Войтюк Віталій з команди ДПІ у Залізничному районі м.Львова. Їх нагороджено пам’ятними призами.

Високу спортивну майстерність під час змагань продемонстрували також спортсмени-аматори: Козирев Максим з ДПІ у Залізничному районі м.Львова, Бурбило Богдан та Кубай Тарас з команди слідчого та оперативного управлінь, Штибель Олег з Дрогобицької ОДПІ. Особистим прикладом надихали на перемогу учасників своїх команд начальники Жидачівського та Трускавецького відділень Гребінь В.В. та Гладій Р.М.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Трабзон. Заневська ...
Наступна новина: У Львівській області день ...

КОМЕНТАРІ