У Львівській області правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції затримали 24-літнього хулігана

У Львівській області правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції затримали 24-літнього хулігана

05.09.13 08:18 0 959
Через згубну пристрасть до оковитої 24-річнього молодика, прийняли за злодія. У мешканця багатоповерхівки склалось таке враження про захмелілого хлопця, якого він зустрів у під’їзді. В результаті за погану думку про незнайомця, чоловікові добряче перепало.

Незважаючи на свій юний вік, хлопець вирішив втопити молоді роки у горілці. В січні 2013 року молодий чоловік перебуваючи на підпитку, вирішив прогулятися вулицями міста, було далеко за північ. На той час на дворі було досить холодно, молодик зайшов у під’їзд будинку, щоби зігрітись. Через деякий час, по сходах з верхнього поверху на сходову клітку зійшов чоловік літнього віку, який проживав у будинку. І підозріло, у грубій формі, мешканець будинку наказав молодику забиратися з під’їзду.

Образливі слова запали в душу молодому п’яничці, молодик вийшов з під’їзду, однак вирішив звести рахунки із уже немолодим чоловіком. Мужчина літнього віку закрив двері до під’їзду і попрямував у двір стежкою. У той час зловмисник наздогнав чоловіка і наніс своєму кривдникові удар в лице. Внаслідок удару, чоловік схопив за руки захмелілого хлопця, щоби не впасти на землю. Під час шарпанини двоє чоловіків втратили рівновагу і обоє впали на землю.

Відчувши значну перевагу у віці, зловмисник дістав із кишені металеву запальничку у вигляді пістолета і почав наносити удари залізним виробом по голові останнього. Останній прикривав руками обличчя та голову і намагався усіляко відбиватися від молодого п’янички. Потерпілому таки вдалося вирватись і чоловік хутчій побіг до під’їзду, зачинивши за собою двері. Мешканець будинку одразу повідомив правоохоронців про прикру подію. Захмелілий молодик вийшов із-за будинків, а на пішохідній доріжці на нього вже чекали правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Луцьку у вересні ...

КОМЕНТАРІ