В Луцьку начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв візьме участь у Форумі зі сталої енергетики

В Луцьку начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв візьме участь у Форумі зі сталої енергетики

05.09.13 08:13 0 854
5-6 вересня 2013 року у Тбілісі (Грузія) відбудеться Форум Угоди мерів зі сталої енергетики на Кавказі. Захід організовано проектом Угода мерів-Схід, який фінансується ЄС, програмою CIUDAD, Асоціацією «Енергоефективні міста України» COMO-Грант. Захід має на меті зібрати представників ENPI – Схід і міст Південного Кавказу, які підписали Угоду мерів.

У Форумі братимуть участь міста - учасники проектів CIUDAD в галузі енергоефективності, а також міста-учасники програми CIUDAD, що підписали Угоду мерів. Захід буде організовано спільно з фінансованим ЄС проектом Угода мерів-Схід, який підтримає участь у заході усіх підписантів Угоди мерів із Вірменії, Грузії та Азербайджану, а також міст з Центральної Азії.

Програма буде надзвичайно цікавою для двох різних цільових груп. Перша група складається з міст, які підписали Угоду мерів і знаходяться в процесі розробки своїх Планів Дій для Сталого Енергетичного Розвитку (ПДСЕР), в той час як друга група охоплює передові міста, які розробили і представили свої ПДСЕР, і знаходяться в процесі їх впровадження.

Від Луцької міської ради у Форумі візьме участь начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв.

Довідка:

У 2009 році Луцьк приєднався до Угоди мерів - ініціативи Європейської комісії. Місто взяло на себе добровільні зобов'язання випередити загальноєвропейські вимоги стосовно скорочення викидів CO2 щонайменше на 20%, шляхом запровадження енергоощадних заходів та використання поновлюваних джерел енергії. Результатом цього стало затвердження у вересні 2012 року Луцькою міською радою Плану Дій для Сталого Енергетичного Розвитку Луцька до 2020 року (SEAP).

Відділ з енергозбереження управління економіки міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові розпочалася ...
Наступна новина: У Вірменії протести проти ...

КОМЕНТАРІ