ГУ Міндоходів у Закарпатській області: зміни у сплаті податку на нерухоме майно

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: зміни у сплаті податку на нерухоме майно

05.09.13 08:04 0 993
Нові правила сплати та пільги з цього податку встановив Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо об’єктів житлової нерухомості» від 4 серпня 2013 року.

Всього в Закарпатській області повідомлення-рішення про сплату податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки отримали 3336 громадян. Через те, що зміни до закону вже давно обговорювались в засобах масової інформації, а граничний термін сплати податку – 60 днів після отримання повідомлення-рішення (він закінчувався 1 вересня), - значної проплати громадянами податку не було. З нарахованого податку по всій області сплачено на понад 38 тис. грн.

В Головному управління Міндоходів у Закарпатські області наголошують, що громадяни, котрі вже сплатили податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, можуть зарахувати свої кошти для сплати цього податкового зобов’язання в наступному році або повернути їх, звернувшись із заявою до територіального органу доходів і зборів за місцем реєстрації. Після розгляду заяви, через двадцять днів з моменту її написання, кошти будуть перераховані на рахунок громадянина.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МЗС Польщі: Росія ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ