В Івано-Франківській області понад 2 млн.гривень надійшло до місцевих бюджетів від галицьких спрощенців

В Івано-Франківській області понад 2 млн.гривень надійшло до місцевих бюджетів від галицьких спрощенців

05.09.13 08:23 0 757
За сім місяців 2013 року платники податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 2149 тис. грн. єдиного податку, що на 538 тис.грн. більше минулорічних показників. Ріст надходжень - результат позитивних новацій в оподаткуванні, сервісному обслуговуванні суб’єктів господарювання. Про це повідомила під час засідання „круглого столу” з суб’єктами господарювання-«єдинщиками» начальник ДПІ у Галицькому районі Олександра Верещак.

Увага представників бізнесу була акцентована на основних завданнях та функціях Міністерства доходів і зборів України, а також на нових сервісах, завдяки яким платники податків можуть оперативно та безкоштовно отримувати довідки, дозволи та свідоцтва.

В обговоренні піднятих питань взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Бродович, який зазначив, що основне завдання, яке стоїть перед бізнесом-це створення нових робочих місць та легалізація трудових правовідносин. Ним було наголошено, що Комплексна програма заходів з легалізації заробітної плати, затверджена облдержадміністрацією, передбачає передовсім проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи з недобросовісними роботодавцями

Присутній на зустрічі начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області Віталій Дума повідомив про основні норми Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції від 7 квітня 2011 року №3206-VI. Посадовець також нагадав присутнім про номери телефонів, за якими можна звертатися представникам бізнесу у випадку прояву корупційних дій не тільки з боку працівників органів Міндоходів, але й Митниці, зокрема номер цілодобової телефонної лінії «Пульсу» (044) 284-00-07.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реалізацію програми ...
Наступна новина: На Хмельниччині нові ...

КОМЕНТАРІ