Львівщина: олімпійський урок відбудеться у навчальних закладах області

Львівщина: олімпійський урок відбудеться у навчальних закладах області

05.09.13 08:34 0 886
13 вересня до Дня фізичної культури та спорту на Львівщині відбудеться ряд заходів в рамках унікальної Всеукраїнської акції – Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Основною метою акції є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, а також формування у дітей та молоді мотивації до здорового способу життя, виховання дітей, підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 28.08.2013 р. № 351 «Про проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та олімпійського тижня», в загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладах області відбудуться різноманітні спортивно-масові заходи. Зокрема, проводитимуться заходи у теоретичній формі – вікторини, диспути, конференції, зустрічі з видатними спортсменами, тренерами, ветеранами та діячами фізичної культури та спорту, а також практичному вигляді – міні-турніри, естафети, показові виступи вихованців спортивних шкіл і секцій, показові тренування з видів спорту у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський урок».

Основними формами проведення Олімпійського тижня стануть спортивно-видовищні дійства, обов’язковими елементами яких є проведення змагань з олімпійських видів спорту, семінарів, конференцій, конкурсів пов’язаних з розвитком і пропагандою олімпійського руху, починаючи з Дня фізичної культури та спорту (14 вересня) до 21 вересня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: US Open. Вільямс і Лі На ...
Наступна новина: Тернопілля: у Кременці ...

КОМЕНТАРІ