У Львівській області ярмаркові заходи

У Львівській області ярмаркові заходи

05.09.13 09:06 0 947
У Львівській області продовжується робота з організації та проведення ярмаркових заходів з реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки, за участю переробних підприємств, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, особистих селянських і фермерських господарств.

Впродовж серпня 2013 року проведено 167 продовольчих ярмарків, на яких реалізовано 4,5 тис. тонн сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки на суму 23,2 млн. гривень.

Загалом з початку 2013 року в області проведено 693 продовольчих ярмарків, де було реалізовано 12,3 тис. тонн продукції на суму 67,9 млн. гривень.

Окрім того, на оптовому ринку ТзОВ «Шувар» організовано постійно діючий ярмарок, де щоденно реалізовується понад 600 тонн сільськогосподарської продукції.

Однією з переваг проведення таких заходів – це змога безпосереднім малим та середнім сільськогосподарським товаровиробникам якомога швидше, в обхід посередників реалізувати вироблену продукцію, а споживачам придбати продовольчі товари дешевше за цінами виробника.

Аналіз цінових спостережень засвідчує про значну ефективність зазначених заходів. Рівень роздрібних цін на ярмарках, які відбулися, є нижчими на 10-15 % від середніх цін, які склалися в торгових мережах та на ринках області в цілому.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Терім продовжив угоду з ...
Наступна новина: Вугільні склади Львівщини ...

КОМЕНТАРІ