Сергій Василенко перевірив стан підготовки шкіл Золочівського району Львівщини до нового навчального року

Сергій Василенко перевірив стан підготовки шкіл Золочівського району Львівщини до нового навчального року

05.09.13 09:16 0 963
4 вересня в рамках робочого візиту заступник голови Львівської ОДА Сергій Василенко ознайомився з станом підготовки шкіл району до нового навчального року, а також із якістю утримання пам’ятників та пам’ятних знаків Тарасу Шевченку.

Сергій Василенко оглянув приміщення центральної котельні м. Золочева (вул. Шашкевича, 28), де завершуються роботи із переводу на тверде паливо в рамках виконання завдань та доручень Президента України щодо забезпечення енергетичної незалежної держави.

Зазначимо, що перевід котельні на альтернативне джерело опалення надасть можливість уже в новому опалювальному сезоні 2013/2014 років зекономити до 30% бюджетних коштів, що передбачені на оплату за енергоносії та зменшить споживання природного газу більше як 2 млн. куб. м.

Заступник голови ОДА ознайомився із роботою Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. та Ясеновецького НВК та висловив подяку педагогічним та батьківським колективам за сумлінну працю та якісну підготовку навчальних закладів до нового навчального року.

Також в рамках підготовки до відзначення у 2014 році 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка, Сергій Василенко оглянув пам’ятник Великому Кобзареві у м. Золочеві (скульптор Є.Дзиндра, мармурова крихта). Надав рекомендації щодо благоустрою площі, де знаходитися пам’ятка архітектури.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ