На Тернопіллі матеріали службового розслідування міліціонери направили до прокуратури

На Тернопіллі матеріали службового розслідування міліціонери направили до прокуратури

05.09.13 08:32 0 747
У місцевих ЗМІ неабиякого ажіотажу набула інформація про побиття співробітниками органів внутрішніх справ неповнолітнього. Зважаючи на резонансність події, за цим фактом у Тернопільському міському відділі міліції проведено службове розслідування. Зібрані матеріали правоохоронці направили до прокуратури для прийняття остаточного рішення.

Попередньо встановлено, що юнака доправили до міськвідділу міліції через порушення громадського порядку, оскільки на усі попередні зауваження правоохоронців він не реагував та відмовлявся надати персональні дані. Вже у відділку міліції було встановлено, що порушник є неповнолітнім, після чого правоохоронці викликали його батьків.

З’ясувалося, що того дня дещо раніше з дозволу батька підліток вживав алкогольні напої. Це підтвердили результати медичного освідчення: у крові юнака виявлено 1,24 проміле алкоголю.

У зібраних матеріалах та відеосвідченнях зафіксовано факт спричинення тілесних ушкоджень синові батьком. Працівники міліції та родичі, бачачи неадекватну поведінку хлопця, викликали до нього медиків та доправили до медичного закладу.

На даний час неправомірних дій зі сторони працівників міліції не встановлено.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загальна вартість ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ