Реалізацію програми "Будуємо нову Тернопільщину" обговорив керівник області Валентин Хоптян з головою Теребовлянської РДА Степаном Бігуляком

Реалізацію програми "Будуємо нову Тернопільщину" обговорив керівник області Валентин Хоптян з головою Теребовлянської РДА Степаном Бігуляком

05.09.13 08:23 0 827
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів зустріч з головою Теребовлянської районної державної адміністрації Степаном Бігуляком.

Голова РДА поінформував очільника області про стан соціально-економічного розвитку Теребовлянщини, а також про втілення у життя соціальних ініціатив Президента України.

Керівник регіону Валентин Хоптян під час зустрічі звернув увагу голови Теребовлянської РДА на реалізацію програми "Будуємо нову Тернопільщину", зокрема на підпункт програми "Освітлене Тернопілля". Очільник теребовлянщини доповів, що освітлення сіл та селищ є одним з пріоритетів розвитку населених пунктів Теребовлянського району. Районна державна адміністрація спільно з сільськими радами ставить на меті в 2014 році закінчити роботи щодо реконструкції освітлення, застосовуючи енергозберігаючі технології.

Станом на 1 вересня в Теребовлянському районі із 78 населених пунктів освітлено 74, з них 42 – повністю освітлені, 32 – частково. Неосвітленими через технічні причини залишаються віддалені села Кам’янка, Гончарки, хутори Панталиха та Вишеньки. З початку 2011 року всього закуплено 2010 світильників, в тому числі 245 штук у 2013 році. При реконструкції вуличного освітлення на території району впроваджуються енергозберігаючі технології шляхом встановлення світильників з енергозберігаючими джерелами світла, встановлення щитів зонного обліку електроенергії, що дає змогу економного використання електричної енергії в нічний час.

Валентин Хоптян поставив завдання якомога в стислі терміни завершити реалізацію програми "Освітлене Тернопілля" і забезпечити вуличним освітленням всіх мешканців Теребовлянщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лондонський "Арсенал" ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ