На Тернопільщині з електронною стрічкою працює майже 70 відсотків касових апаратів

На Тернопільщині з електронною стрічкою працює майже 70 відсотків касових апаратів

05.09.13 08:11 0 794
У Тернопільській області до Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій підключено вже понад 2600 користувачів касової техніки, це майже 70 відсотків від загальної кількості реєстраторів розрахункових операцій, зареєстрованих в області. Ці касові апарати вже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери Міндоходів.

Нагадаємо, що з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Для технічного переоснащення платникам встановлено перехідний період до 1 січня 2014 року – з цієї дати запроваджується відповідальність за неподання електронної звітності.

Тож варто заздалегідь подбати про виконання норм законодавства та звернутися до центрів сервісного обслуговування або виробників касової техніки для проведення відповідного доопрацювання моделей касових апаратів або придбання нової техніки.

Наголошуємо, що для подання звітності в електронному вигляді необхідно встановлювати лише ті модеми, використання яких передбачено виробником конкретної моделі реєстратора розрахункових операцій, та для яких ним розроблено відповідну версію внутрішнього програмного забезпечення, що занесена до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На будівлі міської ради ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ