На Тернопіллі скалат до півтисячного ювілею має підготуватися якнайкраще - В. Хоптян

На Тернопіллі скалат до півтисячного ювілею має підготуватися якнайкраще - В. Хоптян

05.09.13 08:41 0 950
Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян провів нараду щодо підготовки до відзначення 500-річчя Скалата Підволочиського району. Участь у нараді взяли перший заступник голови Тернопільської ОДА Микола Головач, директор департаменту охорони здоров`я Руслан Мостовий, перший заступник начальника служби автодоріг в Тернопільській області Сергій Гнат та міський голова Скалата Наталя Станьковська.

День Скалата відзначатимуть 13 жовтня. Як доповіла міський голова Наталя Станьковська робота в місті кипить: ремонтуються дороги, відбувається реставрація замку, проводяться роботи з реконструкції стадіону, зокрема готуються до монтажу трибуни, відбувається впорядкування парку - готуються до встановлення лавки та світильники.

Голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян доручив до Дня міста завершити ремонт усіх доріг Скалата. Також сторони обговорили питання капітального ремонту об`їзної дороги. Крім цього, очільник регіону доручив завершити роботи з реконструкції стадіону та реставрації замку. Валентин Хоптян також пообіцяв допомогти зі встановленням металопластикових вікон та дверей у місцевому дитячому садочку та будинку культури.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Програма IV ...
Наступна новина: Закон про трансферне ...

КОМЕНТАРІ