Російський банк спрогнозував Україні валютну кризу

Російський банк спрогнозував Україні валютну кризу

05.09.13 11:10 0 968
Російський банк «Сбербанк Росії» оприлюднив учора аналітичний огляд, у якому заявив, що, за результатами червня цього року, в Україні відзначається ймовірність валютної кризи протягом наступних 12 місяців у 82 відсотки, повідомляють засоби інформації. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як мовиться в аналітичному огляді Центру макроекономічних досліджень цього банку, зростання такої ймовірності триватиме і протягом 2015 року впритул наблизиться до ста відсотків.

Прогнози банку для України найгірші з трьох розглянених країн, серед яких також Білорусь і Казахстан. Для Білорусі ймовірність валютної кризи протягом наступного року нині прогнозують у 59 відсотків, а протягом 2015 року – в 73 відсотки. Відносно найкраще становище в Казахстані, де ймовірність кризи наступного року російський банк оцінив у 12 відсотків, а 2015-го – в 10 відсотків.

Наприкінці огляду оприлюднена стандартна відмова від відповідальності, за якою, зокрема, банк не має нести відповідальності за наслідки, що виникли внаслідок інформації з цього огляду.

Сбербанк Росії, що виник із російської частини колишнього Ощадбанку СРСР, називають найбільшим банком у Східній Європі. Його контролює російська держава: понад половину його акцій має Центральний банк Росії. Він має дочірні банки в Україні, Казахстані і Білорусі – ці країни він вважає своїми головними зовнішніми ринками. Сбербанк також працює в низці європейських країн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комітет Сенату США ...
Наступна новина: Львів: «Я категоричний ...

КОМЕНТАРІ