У Рівненській області виграли дев’ять комп’ютерів для своєї гімназії

У Рівненській області виграли дев’ять комп’ютерів для своєї гімназії

05.09.13 11:54 0 904
Керівництво Сарненської ОДПІ, разом з представниками Сарненської райдержадміністрації та районного відділу освіти, взяли участь у відкритті комп’ютерного класу в Сарненській гімназії.

Це єдина школа у Західній Україні, яка здобула перемогу в конкурсі «Навчання вищої проби», що організували компанія Microsoft та Platinum bank.

Вихованці закладу, на чолі з директором школи Тамарою Шепель, яка є одночасно і викладачем економіки, розробили ігровий урок – проект «Податки», за допомогою якого і виграли дев’ять комп’ютерів.

Вітаючи вихованців гімназії із такою гарною подією, працівники Головного управління Міндоходів у області подякували керівництву навчального закладу та викладачам за активну участь у вихованні податкової культури серед молоді, адже учні гімназії - часті гості в Сарненській ОДПІ. Лекції, практичні заняття, дні «відкритих дверей» - це далеко не повний перелік заходів за участю працівників Міндоходів та вихованців закладу.

Під час зустрічі гімназисти презентували гостям свій ігровий проект щодо виховання податкової культури у молоді як такий, що значно допоможе школярам зрозуміти основи податкового законодавства.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: МВС: Оперативна інформація ...

КОМЕНТАРІ