З 29 серпня до 2 вересня Львів представляв свої туристичні можливості на Ізмірському ярмарку

З 29 серпня до 2 вересня Львів представляв свої туристичні можливості на Ізмірському ярмарку

05.09.13 12:25 0 1033
Управління туризму з 29 серпня до 2 вересня представляло туристичні можливості Львова на 82-му Ізмірському міжнародному ярмарку, який є найбільшим провідним виставковим заходом Туреччини з 1931 року.

— Другого вересня, у завершальний день Ізмірського міжнародного ярмарку відбувся Українсько-Турецький економічний та інвестиційний форум на тему «Економічний та інвестиційний потенціал України для розвитку українсько-турецького співробітництва» за участю керівництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства економіки і торгівлі АР Крим, Міністерства торгівлі, промисловості, науки і технологій Турецької Республіки, Ізмірської та Егейської торгово-промислової палати, регіонів України, представників Національної академії наук України, бізнес-корпорацій, фінансових установ України і Туреччини. Були презентовані інноваційні розробки українських установ та підприємств, які викликали активну дискусію серед турецьких колег, а також туристичні можливості України. Учасників форуму привітали консул з економічних питань Посольства України в Туреччині та Почесний консул України в м. Ізмірі. Після закінчення форуму його гості відвідали національну експозицію України на ярмарку. Особливий інтерес викликав стенд м. Львова та роздаткові матеріали. Учасники форуму відзначали, що мають давні зв’язки зі центральними, східними, південними областями України та АР Крим і активно цікавилися туристичними можливостями Львова. Це особливо важливо для розвитку індустрії ділової гостинності, якій сприяє активність туристичного бізнесу Львова та наявність хорошого авіасполучення з Туреччиною. Ізмір, культурна та ділова столиця Туреччини, третє за величиною місто цієї країни, з його понад тритисячолітньою історією, теж може стати привабливим місцем для налагодження культурних, мистецьких, ділових зв’язків українців, місцем чудового відпочинку на курортах, які знаходяться неподалік Ізміру. — За п’ять днів роботи Ізмірського міжнародного ярмарку стенд Львова, який представляв туристичний потенціал Львова, відвідали понад 40 тисяч гостей ярмарку, було роздано понад 700 екземплярів туристичних каталогів Львова, 200 каталогів національних пропозицій України, значки з промоційним логотипом Львова, які користувались особливою популярністю у студентів та сімей з дітьми Галина Гриник, заступник начальника управління туризму ЛМР

Експозиція Львова у рамках загальнонаціонального стенду була представлена за сприяння Міністерства економічного розвитку та торгівлі України. Партнером участі Львова у Ізмірському ярмарку є авіакомпанія «Турецькі авіалінії». Нагадаємо, що в квітні ця компанія була партнером участі Львова у міжнародній туристичній виставці AITF у м. Баку (Азербайджан), у травні цього року спільно з ГС «Львівський Туристичний Альянс» була організатором промотуру для ЗМІ та туристичного бізнесу Туреччини.

Довідка

За інформацією Центрів туристичної інформації м. Львова, від початку року до них зі запитами звернувся 981 гість з Туреччини, в тому числі в ТІЦ на пл. Ринок, 1 – 263 особи, в ТІЦ у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького — 535 осіб, у ТІЦ на головному залізничному вокзалі – 183 особи.

Представник Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відзначив стрімке зростання прибуттів гостей із Туреччини (10671 осіб у серпні і 2609 у січні), за вісім місяців цього року – 47740 осіб.

Представник одного з чотиризіркових готелів Львова повідомила, що кількість гостей готелю з Туреччини зросла проти минулого року майже в 10 разів, від початку року було заброньовано 1200 номерів для 1400 осіб, в основному це гості, які проживають у готелі 3-4 ночі, переважають групові туристи (групи по 50 осіб), середня вартість замовлених номерів — від 900 гривень

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі податківці ...
Наступна новина: "Будівельник", "Дніпро" й ...

КОМЕНТАРІ