"Будівельник", "Дніпро" й "Хімік" провели спаринги

05.09.13 12:26 0 870
Триває підготовка команд Суперліги до нового сезону, зокрема, свої чергові спаринги провели "Будівельник", "Дніпро" й "Хімік", які перебувають у Литві. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Поки збірна Латвії під керівництвом наставника "Будівельника" Айнарса Багатскіса вдало стартувала на Євробаскеті у Словенії, чемпіон Суперліги, діями якого керував Паулюс Йодіс, поступився у Клайпеді місцевому "Нептунасу" з рахунком 73:75, пише сайт Суперліги.

Блейк Ахерн приніс "Будівельнику" 16 очок, Міка Доунс і Михайло Анісімов – по 11 очок, ДаХуан Саммерс – 10 очок.

Своєю чергою, "Дніпро" зіграв унічию з японським клубом "Link Tochigi Brex" (72-72). Найрезультативнішим у складі дніпрян знову став Максим Балашов, на рахунку якого 19 очок. 13 очок здобув Олексій Щепкін, 10 очок – Костянтин Глазирін. 6 очок і 12 підбирань стали здобутком Владислава Коренюка.

І нарешті, "Хімік" здобув перемогу в матчі з латвійським ВЕФом, обігравши суперника з рахунком 67-65. 15 очок на свій рахунок записав В’ячеслав Петров, 11 очок – Пол Ділейні, 10 очок Метт Гейтенс. По 9 очок здобули Ромео Тревіс, який, крім того, зібрав 8 відскоків, і Володимир Конєв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 29 серпня до 2 вересня ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ