В Івано-Франківській області урочиста посвята майбутніх рятувальників

В Івано-Франківській області урочиста посвята майбутніх рятувальників

05.09.13 12:01 0 790
4 вересня для чотирьох десятків слухачів курсів первинної професійної підготовки за робітничою професією «Пожежний-рятувальник» Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області розпочався не тільки новий навчальний рік, а й нове життя.

Цей день став для них пам’ятним і символіч­ним, адже вже незабаром розпочнеться наполегливе навчання, під час якого вони оволодіватимуть теоретичними та практичними навичками професії пожежного-рятувальника.

Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, вітаючи слухачів, зазначив, що ко­жен із них, вливаючись у міцну і дружну сім’ю прикарпатських рятува­льників, перегортає для себе нову сторі­н­ку життя. Обрання такого життєвого шляху вимагає не тільки мужності і сміливості, а й відповідних знань та практичних навичок, адже тільки висококваліфікований спеціаліст може з честю виконувати всі завдання, які стоять перед службою.

Усвідомлюють свою відповідальність і самі слухачі, адже для багатьох професія рятувальника омріяна з дитинства - це поклик не тільки душі, а й серця. На подальше нелегке навчання слухачів поблагословив отець Іван. Священнослужитель побажав їм здоров’я, добра ус­піхів та Божого захисту.

Також слухачі ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, які є на озброєнні у рятувальників і з якими незабаром доведеться працювати і їм.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ