В МВС обговорили питання лібералізації візового режиму для України

В МВС обговорили питання лібералізації візового режиму для України

05.09.13 12:31 0 834
Експерти з Європи також з’ясовували, як українці борються з корупцією і вдосконалюють законодавство у сфері захисту персональних даних.

У Міністерстві внутрішніх справ України відбулася робоча зустріч з експертами Оціночної місії Європейської Комісії, Європейської служби зовнішніх дій та держав – членів ЄС. Головуючим на зустрічі був заступник начальника Управління міжнародних зв’язків МВС України Олексій Ілляшенко.

Основна ціль візиту делегації - експертна оцінка прогресу України в імплементації першої (законодавчої) фази Плану дій України та ЄС щодо лібералізації візового режиму.

Варто зазначити, що експерти Оціночної місії проводять зустрічі як з фахівцями галузевих служб міліцейського відомства, так і з іншими залученими міністерствами та відомствами з питань боротьби з організованою злочинністю, торгівлею людьми та наркозлочинністю.

Зокрема, присутні обговорили такі питання, як поглиблення співробітництва та обмін інформацією і досвідом з правоохоронними органами країн Європейського Союзу. Детально зупинилися на взаємодії з Європолом.

Під час таких візитів експерти мають можливість переконатися у прогресі, досягнутому Україною у реформуванні законодавства в правоохоронній сфері, досягненням реалізації національних програм боротьби з незаконним оборотом наркотиків, торгівлею людьми та незаконним обігом наркотиків.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ