На Хмельниччині працівники міліції роздавали безпритульним теплий одяг

На Хмельниччині працівники міліції роздавали безпритульним теплий одяг

06.09.13 08:08 0 852
Працівники хмельницької міліції відвідали центр реабілітації безпритульних громадян «Промінь надії» та подарували його мешканцям теплі речі. Символічно, що це сталося у Міжнародний день благодійності, вперше у цьому році проголошений Генеральною асамблеєю ООН.

— Пропагувати милосердя, повагу до оточуючих та толерантне ставлення до різних соціальних категорій населення можна тільки власним прикладом, — переконаний начальник управління МВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк. Саме завдяки його ініціативі у День благодійності делегація обласного управління міліції відвідала центр реабілітації безпритульних у місті Хмельницькому.

Невеличке одноповерхове приміщення давно стало воістину останнім острівцем надії для десятків громадян, які в силу різних життєвих обставин залишилися без даху над головою і засобів для існування. Для більшості з них важлива не лише матеріальна допомога, а й звичайнісінький прояв людської уваги, людяне слово.

На думку Сергія Олександровича, такі заходи мають стати постійними, оскільки вони є не лише проявом людяності та співчуття, а й можуть мати суттєвий профілактичний результат — попередження жебракування, дрібних крадіжок заради виживання тощо.

Слід зазначити, що серед мешканців притулку є чимало людей, життєві історії яких по трагічності цілком можуть позмагатися з будь-якою мелодрамою.

Як мешканці, так і працівники реабілітаційного центру були приємно вражені вчинком правоохоронців. Вони звикли, що будь-яку допомогу в переважній більшості випадків доводиться випрошувати, а тут допомогу надали без будь-яких прохань, та ще й люди у погонах, яких звикли сприймати здебільшого лише як каральний орган. Працівники міліції, у свою чергу, запевнили, що мають намір й надалі надавати посильну допомогу мешканцям «Променя надії».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фрателло: "Зараз головне ...
Наступна новина: Міндоходівцями ...

КОМЕНТАРІ