За фактом поширеної у ЗМІ інформації про замах на секретаря Луцької міської ради розпочате кримінальне провадження

За фактом поширеної у ЗМІ інформації про замах на секретаря Луцької міської ради розпочате кримінальне провадження

06.09.13 08:24 0 1083
Волинські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом поширеної в ЗМІ інформації щодо пошкодження гальмівного шлангу у службовому автомобілі секретаря Луцької міської ради.

– У всесвітній мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що відносно секретаря Луцької міської ради, який є керівником обласного осередку однієї із політичних сил, було вчинено замах, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – На місце виїхали працівники Луцького МВ УМВС України у Волинській області, щоби з’ясувати всі обставини, адже до правоохоронців чоловік із повідомленням про замах не звертався.

Під час засідання виконавчого комітету секретар Луцької міської ради пояснив, що напередодні невідома особа пошкодила гальмівний шланг його службового автомобіля «Део Ланос», а відтак розцінює це як замах на його життя, пов’язаний із його політичною діяльністю.

Правоохоронці встановили, що під час виявлення поломки у автомобілі перебував лише водій чиновника. Як тільки він відчув несправність гальмівної системи, відразу поїхав у автогосподарство. Не повідомляючи правоохоронців, гальмівний шланг замінили.

Під час огляду автомобіля деталі, частини та механізми під правою передньою аркою (тобто у місці імовірного пошкодження), а також праве переднє колесо і земля, де стояла машина, не мають будь-яких слідів витоку технічних рідин, що неминуче б мало місце при експлуатації автомобіля з пошкодженим гальмівним шлангом у даному агрегатному вузлі.

Відомості про даний факт належним чином зареєстровано, розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Призначено ряд необхідних експертиз, які встановлять причини та механізм пошкодження гальмівного шлангу.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Імовірність валютного ...
Наступна новина: Двері приймальні громадян ...

КОМЕНТАРІ