Габріеле Бауман: Україна – європейська держава і прогнози щодо підписання Угоди про Асоціацію з ЄС у неї дуже оптимістичні

Габріеле Бауман: Україна – європейська держава і прогнози щодо підписання Угоди про Асоціацію з ЄС у неї дуже оптимістичні

06.09.13 09:25 0 1002
Керівник представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле Бауман позитивно відгукнулася про стан і розвиток транскордонної співпраці нашої держави та вважає європейські прагнення українців – реальні до втілення у найближчому майбутньому. Про це пані Бауман розповіла під час відкриття міжнародного тематичного семінару присвяченого розвитку транскордонної співпраці України з державами ЄС. Захід триває на Волині й поспілкуватися та обмінятися думками з приводу його головної теми приїхали представники семи країн Європи.

Габріеле Бауман зазначила, що «перспективи співпраці України – оптимістичні».

«Наскільки я обізнана з ситуацією, в українській державі, в прикордонних регіонах і на Волині зокрема вже впроваджується низка проектів, спрямованих на розвиток місцевої інфраструктури, обмін досвідом. Реалізовуються й екологічні, наукові програми, співпраця між державними та приватними установами та організаціями», - зауважила вона.

«З огляду на це можна сподіватися лише на подальше розширення географії та тематики співробітництва»,- звернула увагу пані Бауман.

«А в разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС можливості України значно зростуть. Ви – європейська держава, у цьому переконані більшість європейців, тому наші прогнози, що угода все ж відбудеться, вкрай оптимістичні», - особливо підкреслила Габріеле Бауман.

Довідково:

Представництво Фонду Конрада Аденауера працює в Україні з 1994 року. Організація вже реалізувала понад 500 проектів, спрямованих на підтримку демократичного розвитку, побудову громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів.

Фонд співпрацює з низкою українських партнерських організацій. Це, зокрема, Верховна Рада України, Секретаріат Президента України, місцеві державні адміністрації, структури політичних партій, неурядові організації, університети та аналітичні центри.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лідер "Галатасарая" ...
Наступна новина: Завершується робота над ...

КОМЕНТАРІ