В Закарпатській області внутрішня безпека Міндоходів виявила факт недоотримання бюджетом 2,7 млн. грн.

В Закарпатській області внутрішня безпека Міндоходів виявила факт недоотримання бюджетом 2,7 млн. грн.

06.09.13 08:22 0 1039
Боротьба з корупційними проявами у власних рядах залишається одним з провідних напрямків у роботі працівників органів Міндоходів області. Справедливе покарання винних у протиправних діях, незалежно від посад, є принциповою позицією керівництва ГУ Міндоходів у Закарпатській області та найкращим засобом захисту професійної честі та гідності її працівників.

Так, нещодавно співробітники Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області провели службову перевірку стосовно працівників одної з районних податкових інспекцій. З’ясувалося, що інспектори, зловживаючи службовим становищем, внесли недостовірні відомості до акту планової виїзної документальної перевірки одного з товариств області щодо правомірності формування ним податкового кредиту з ПДВ. Такі дії працівників податкової інспекції призвели до того, що державний бюджет недоотримав 2,7 млн. грн. податку на додану вартість.

Оскільки в діях працівників районної ДПІ вбачались ознаки кримінального правопорушення, матеріали службової перевірки були направлені до прокуратури Закарпатської області. Відомості щодо працівників районної ДПІ прокуратурою Закарпатської області внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень, передбачене ч.3 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою та службовим становищем) та ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершується робота над ...
Наступна новина: Понад 100 авто потрапили в ...

КОМЕНТАРІ