У Львівській області обласна комісія з питань упорядкування обліку юридичних осіб розглянула установчі документи 9 підприємств державної форми власності

У Львівській області обласна комісія з питань упорядкування обліку юридичних осіб розглянула установчі документи 9 підприємств державної форми власності

06.09.13 08:39 0 865
4 вересня в у Львівській облдержадміністрації відбулося засідання обласної комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб. Участь у засіданні, що провів заступник директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА Микола Польовий, взяли представники головного управління статистики у Львівській області, Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області, Львівського міського управління юстиції, профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, а також Городоцької та Старосамбірської райдержадміністрацій.

Члени комісії розглянули установчі документи дев’яти підприємств державної форми власності, органом управління яких є Львівська ОДА, зокрема це підприємства у Городоцькому районі –1, Дрогобицькому – 3, Старосамбірському – 3 та м.Львів – 2. За результатами обговорення були прийняті відповідні рішення щодо їх подальшого упорядкування.

Районним комісіям з питань упорядкування обліку юридичних осіб було доручено упорядкувати установчі документи державних підприємств, які зареєстровані на території району, у відповідності до вимог чинного законодавства України та подати їх на розгляд обласної комісії.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ