Львівщина: керівництво області і міста вправлятиметься у стрільбі з лука на Міжнародних змаганнях «Золота Осінь»

Львівщина: керівництво області і міста вправлятиметься у стрільбі з лука на Міжнародних змаганнях «Золота Осінь»

06.09.13 09:44 0 867
Про це повідомлялось 5 вересня під час традиційної прес-конференції з нагоди проведення ювілейних 50 Міжнародних змагань зі стрільби з лука «Золота Осінь», які відбудуться 9-14 вересня у м. Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо».

Як повідомили організатори заходу, у відкритті змагань запланована участь заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича, голови Львівської обласної ради Петра Колодія та міського голови Львова Андрія Садового, які будуть змагатись у влучності зі стрільби з лука.

Фінальна частина турніру відбудеться 14 вересня в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній.

«Суспільство проявляє себе через спорт і культуру. Корисне наповнення дозвілля наших дітей та молоді дуже важливе для формування здорової нації. Вже 50 років поспіль у Львові відбуваються змагання зі стрільби з лука. Примноження традицій – це один із критеріїв стабільного розвитку», – сказав під час перс-конференції заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль.

Головний суддя змагань Віктор Михайленко повідомив, що на цьогорічних змагання очікується участь 275 лучників з 12 областей України та 5 країн (Росія, Білорусь, Польща, Молдова, Україна).

За його словами, цей турнір є основним рейтинговим змаганням лучного сезону України 2013 року та цього року передує проведенню чемпіонату світу зі стрільби з лука та включений до системи комплектування національної збірної команди України, як один з етапів підготовки до головних змагань сезону 2013 року.

«Важливою метою цих змагань є прагнення Львівщини до включення Міжнародного турніру «Золота осінь» до світового рейтингу, що значно розширить географію учасників та підвищить статус змагань», – наголосив В. Михайленко.

В свою чергу Вадим Гураль запевнив організаторів змагань у підтримці облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ