Двері приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Львівській області відкриті для всіх

Двері приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Львівській області відкриті для всіх

06.09.13 08:25 0 938
З метою оперативного реагування на проблеми громадян в режимі «відкритих дверей» функціонує приймальня громадян Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Тут громадяни можуть записатися на особистий прийом до посадових осіб Головного управління, отримати допомогу у вирішенні проблемних питань. Вони мають змогу висловити зауваження та пропозиції, а фахівці Головного управління Міндоходів - кваліфіковано та оперативно реагувати на них.

Така організація роботи реально допомагає як пересічним громадянам, так і суб’єктам підприємництва. Досвід спілкування з громадянами допомагає органам Міндоходів вдосконалювати свою роботу.

Найчастіше до приймальні громадяни звертаються з питаннями щодо отримання картки платника податків про реєстраційний номер, довідки про відсутність заборгованості перед бюджетами та про суми нарахованих доходів та сплачених податків. Окрім цього, фізичні особи – підприємці звертаються з проханням з’ясувати проблемні питання, що виникають при видачі свідоцтв про сплату єдиного податку та інших дозвільних документів.

Для уникнення скарг громадян усі питання вирішуються в робочому порядку. Якщо ж питання оперативно вирішити неможливо, громадяни мають змогу записатись на особистий прийом до керівництва органів Міндоходів у Львівській області.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ходорковський просить ...

КОМЕНТАРІ