У передачі для засудженого львівської колонії правоохоронці виявили наркотичний засіб

У передачі для засудженого львівської колонії правоохоронці виявили наркотичний засіб

06.09.13 08:30 0 903
Що тільки не вигадують люди, намагаючись приховати від очей правоохоронців злочини. Однак, як свідчить практика, пильність та досвід охоронців правопорядку перешкоджає здійсненню злочинних намірів правопорушників.

Днями працівники однієї з виправних колоній у місті Львові виявили та припинили спробу передачі для засудженого колонії наркотичного засобу. Заборонену речовину – сім згортків з білими таблетками, замотаних у фольгу, - адресант, 65-річна місцева жителька, заховала у… підошву кросівок.

Виявлену речовину вже скеровано на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при Головному управлінні МВС України у Львівській області. За вказаним фактом триває досудове слідство.

Також нагадаємо, що станом на початок серпня 2013 року засудженим виправних колоній, розташованих на території міста Львова та області, у 35 випадках намагались передати наркотичні засоби.

Як повідомили в Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області, за усіма фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ознаками статтей 307 та 309 Кримінального кодексу України. Вага вилучених у 35 випадках наркотичних засобів, які намагалися передати особам, що відбувають покарання, становить 141,7 грам.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Е.Ставицький і єврокомісар ...

КОМЕНТАРІ