Охорону громадського порядку під час матчу збірних України та Сан-Марино забезпечуватимуть 568 правоохоронців

Охорону громадського порядку під час матчу збірних України та Сан-Марино забезпечуватимуть 568 правоохоронців

06.09.13 09:07 0 887
У Львові 6 вересня 2013 року на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться футбольний матч національних збірних України та Сан-Марино. До охорони громадського порядку буде залучено 568 працівників органів внутрішніх справ та військовослужбовці внутрішніх військ.

Згідно з інформацією, отриманою від представників стадіону «Арена-Львів», для вболівальників збірної футбольної команди Сан-Марино передбачено 100 квитків на перегляд матчу. Загальна кількість людей, які приїдуть для перегляду матчу на стадіоні «Арена-Львів», становить приблизно 30 тисяч людей.

З особовим складом органів внутрішніх справ, залученим до охорони громадського порядку, проводять відповідні інструктажі щодо недопущення протиправних дій з боку вболівальників футбольних команд.

Варто також відзначити, що ще напередодні футбольного матчу, 5 вересня, у приміщенні Львівського міського управління міліції відбулася зустріч з представниками фан-клубу, яким роз’яснено про відповідальність за вчинення під час таких заходів протиправних дій.

Крім того, заплановано провести ще одну зустріч-нараду за участю правоохоронців і керівництва стадіону «Арена-Львів» з метою організації охорони громадського порядку під футбольного матчу обох збірних.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ