Львівщина: подання пропозиції щодо формування місцевих бюджетів області на 2014 рік повинно бути завершено до кінця тижня, – Б.Матолич

Львівщина: подання пропозиції щодо формування місцевих бюджетів області на 2014 рік повинно бути завершено до кінця тижня, – Б.Матолич

06.09.13 08:05 0 842
5 вересня, перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич провів нараду щодо формування та затвердження місцевих бюджетів області на 2014 рік з метою перевірки виконання структурними підрозділами завдань, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.05.2013р. №235/0/5-13.

За інформацією директора обласного департаменту фінансів Олега Демківа, виконання заходів зазначеного розпорядження голови Львівської ОДА, в основному, забезпечено. Проте він додав, що станом на все ще відсутня інформація від окремих структурних підрозділів обласної державної адміністрації щодо проведеної підготовчої роботи у відповідних галузевих міністерствах із формування місцевих бюджетів області на 2014 рік. Окрім цього також відсутні пропозиції головних розпорядників коштів обласного бюджету стосовно припинення з 2014 року фінансування програм, що втратили актуальність або не виконуються на належному рівні, а також доцільності продовження періоду виконання бюджетних програм.

Заслухавши доповідь керівника департаменту фінансів, Богдан Матолич дав доручення структурним підрозділам облдержадміністрації-учасникам бюджетного процесу до кінця тижня забезпечити супровід і врахування в державному бюджеті на 2014 рік пропозицій, поданих галузевим міністерствам, та терміново подати департаменту фінансів інформацію щодо проведеної роботи стосовно формування місцевих бюджетів області на 2014 рік.

«Нам слід чітко розуміти, що триває процес формування бюджету і є визначені терміни, які потрібно виконувати. Тому наголошую, що усі пропозиції повинні бути готові до понеділка 9 вересня», – резюмував перший заступник очільника Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ