Керівництво УМВС України на Львівській залізниці взяло участь у координаційній нараді в прокуратурі області

Керівництво УМВС України на Львівській залізниці взяло участь у координаційній нараді в прокуратурі області

06.09.13 08:56 0 915
Під головуванням прокурора Львівської області Олега Василенка відбулась координаційна нарада «Про стан протидії злочинності і корупції».

У роботі координаційної наради взяли участь керівництво апарату прокуратури Львівської області, керівник ГУ МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк, керівники Управління доходів і зборів, Управління пенітенціарної служби Львівської області та Управління служби безпеки Львівської області.

Належне впровадження положень нового Кримінального процесуального кодексу України сприяє гуманізації кримінального процесу, підвищення ефективності захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави.

Головними завданнями шньої координаційної наради є: визначення конкретних, скоординованих заходів, спрямованих на подальше поліпшення криміногенної ситуації в регіоні та підвищення ефективності діяльності з метою захисту прав громадян та інтересів держави від злочинних посягань.

За результатами наради були розроблені подальші заходи, спрямовані на удосконалені взаємодії між правоохоронними відомствами у боротьбі зі злочинністю.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинською прокуратурою ...
Наступна новина: БК "Одеса" відправився на ...

КОМЕНТАРІ