У Львівській області червоноградські правоохоронці підбили результати операції "Літо"

У Львівській області червоноградські правоохоронці підбили результати операції "Літо"

06.09.13 09:22 0 899
Профілактичні заходи «Літо» проходили у період від травня до серпня поточного року. Головною метою операції є посилення боротьби зі злочинністю серед неповнолітніх і забезпечення належної охорони громадського порядку в місцях їх масового відпочинку за участю служби у справах дітей Червоноградської міської ради, органів освіти і науки й громадськості.

Основні заходи були спрямовані на виявлення та документування фактів продажу дітям алкогольних і тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі. Особливо це стосується тих закладів, які розташовані поблизу місць дозвілля та відпочинку.

Також проводилися рейди з виявлення дорослих, які втягують підлітків у пияцтво, азартні ігри, наркоманію та використовують малолітніх для заняття жебрацтвом.

Як повідомив начальник Червоноградського відділу кримінальної міліції у справах дітей Руслан Король, за час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання було виявлено два факти продажу цигарок неповнолітнім. На власника торгової точки було складено адміністративний протокол та оштрафовано на суму 6,8 тисяч гривень, відповідну інформацію скеровано в Управління міндоходів на позбавлення його ліцензії на торгівлю тютюновими та алкогольними виробами. Крім того, на 510 гривень було оштрафовано продавця вказаного вище закладу, який продав тютюнові вироби неповнолітньому.

Також за час проведення «Літа» червоноградські правоохоронці склали 19 адміністративних протоколів за неналежне виконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, зафіксовано чотири випадки, коли дорослі споювали підлітків, а за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння стягнули штрафів на 102 грн.

Разом з тим, під час перевірки нічних розважальних закладів з метою виявлення неповнолітніх без супроводу дорослих, правоохоронці виявили чотирьох підлітків. На власників закладів, які впустили дітей, складено два адміністративних протоколи.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі наслідки ...
Наступна новина: Лідер "Галатасарая" ...

КОМЕНТАРІ