В Івано-Франківській області завдяки небайдужим громадянам грабіжника затримали

В Івано-Франківській області завдяки небайдужим громадянам грабіжника затримали

06.09.13 09:08 0 974
4 вересня по спецлінії «102» надійшло повідомлення від жительки м. Городенка про те, що невідома особа вчинила крадіжку грошей з її робочого місця.

Слідчо-оперативно група Городенківського РВ негайно виїхала на місце події. Жінка розповіла правоохоронцям, що двоє чоловіків зайшли до магазину, де вона працює касиром, аби придбати пиво. Продавчиня тимчасово відійшла, щоб дістати напій. В цей час один із громадян відкрив касу та викрав звідти гроші, свідком чого став син потерпілої. Хлопець здійняв галас, на що правопорушники звісно почали утікати. Разом із друзями молодик намагався наздогнати крадіїв, але марно. Відтак, довелося звертатися до міліції.

За допомогою показів свідків правоохоронцям вдалося оперативно встановити особу та місцеперебування підозрюваного. Ним виявився раніше судимий житель одного із сіл району.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 186 ч.2 ККУ (грабіж). На даний час зловмисника затримано в порядку ст.. 208 КПК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ