Чернігів: Потрібна гарна реклама? Малюйте тантамареску!

Чернігів: Потрібна гарна реклама? Малюйте тантамареску!

06.09.13 08:39 0 838
22 вересня в Чернігові на Алеї Героїв у рамках Дня міста відбудеться унікальний – єдиний у світі – Фестиваль Тантамаресок.

Як відзначає заступник міського голови Анна Романова, тантамарески завжди користуються шаленою популярністю у гостей та мешканців міста. Вони яскраві, креативні, зроблені з гумором, що дає можливість глядачу побувати в нових, неймовірних образах та залишити на все життя цікаві та неординарні фото.

Тантамареска — це спеціальний стенд для фотографування з отворами для обличчя. Для фотографування люди заходять за стенд та показують обличчя крізь спеціальний отвір. Сюжети тантамаресок, як правило, гумористичні або екзотичні.

Фестиваль проходитиме в неділю 22 вересня з 10-ї до 17-ї години в самому центрі міста, на Алеї Героїв, поряд із головною сценою Чернігова, на якій буде відбуватися концертна програма.

За досвідом попередніх заходів, протягом дня фестиваль відвідає понад 50 000 людей: це мешканці Чернігова, області, гості з інших областей і навіть з інших країн.

Запрошуємо до участі у Фестивалі тантамаресок фірми, підприємства, організації, адже це найкращий спосіб презентувати та розрекламувати себе.

Участь у фестивалі безкоштовна. Сюжет тантамарески може містити елементи реклами товару / організації, тощо. Заборонені сюжети з рекламою алкоголю, сигарет, а також порнографічного характеру.

Чернігівська міська рада вже має досвід проведення міського фестивалю тантамаресок у 2011 році. Ця подія викликала великий резонанс у місцевих та національних ЗМІ. Сюжет телеканалу "Інтер" можна подивитись тут: http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2011/09/24/793586.html

Реєстрація учасників за телефоном 777-023.

За повідомленням управління стратегічного розвитку та туризму міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівчанин отримав премію ...

КОМЕНТАРІ