Тернополяни посіли 3 місце на Всеукраїнському фестивалі «Ми працею славимо тебе, Україно!»

Тернополяни посіли 3 місце на Всеукраїнському фестивалі «Ми працею славимо тебе, Україно!»

06.09.13 08:59 0 852
Конкурс театралізованих виступів, інформаційних плакатів, відеороликів, спортивна естафета,змагання з футболу, підтягування на перекладині і це ще далеко не весь перелік заходів, під час яких демонстрували свої вміння, спритність та таланти учасники молодіжного трудового загону «МолодаПросвіта» під час Всеукраїнського фестивалю «Ми працею славимо тебе, Україно!».

Даний фестиваль щорічно збирає найкращі трудові загони зі всієї України в селі Піщане Бахчисарайського району АР Крим. Цього року в заході взяло участь 17 команд. Дружня атмосфера унікально поєдналася з духом боротьби. Вирішальним конкурсним змаганням став «Трудовийдесант», під час якого тернопільські юнаки та дівчата продемонстрували неабияку працелюбність та витривалість і зібрали найбільшу кількість доспілого винограду – 137 відер за 1,5 години.

За результатами всіх конкурсів загін Тернопільської області «Молода Просвіта» чесно виборов 3 місце. Організацією поїздки тернопільського загону на Фестиваль займався Тернопільський обласний молодіжний центру праці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ