Тернопілля: хто визначить ринкову вартість «Рідної школи»?

Тернопілля: хто визначить ринкову вартість «Рідної школи»?

06.09.13 08:48 0 881
З метою визначення ринкової вартості для подальшого розрахунку орендної плати потрібно оцінити три об’єкти.

У Тернополі – частину даху загальною площею 25 кв.м навчального корпусу №5 (вул.Cловацького,2), балансоутримувачем якого є Тернопільський медичний університет ім. І.Я. Горбачевського. А також – частину даху загальною площею 82,4 кв.м в будівлі санпобутблоку станції Тернопіль, що перебуває на балансі відокремленого підрозділу “Тернопільська дирекція залізничних перевезень” ДТГО “Львівська залізниця”. Знаходиться об’єкт на вул. Новий Світ, 76.

У Бережанах потрібно оцінити пам’ятку архітектури місцевого значення на вул. Шевченка,1 – приміщення першого та другого поверхів нежитлової будівлі “Рідна школа” 1885 р., площею 971,7 кв.м та частину приміщень спільного користування 1-го поверху площею 76,9 кв.м.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки вказаних об’єктів, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 19 вересня 2013 року о 15 годині

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 12 вересня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 35 (780) за 4 вересня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Нововведення до Податкового ...

КОМЕНТАРІ