На Тернопіллі правоохоронці перевіряють законність дій працівника ДАІ

На Тернопіллі правоохоронці перевіряють законність дій працівника ДАІ

06.09.13 08:18 0 859
Третього вересня у Бучацький райвідділ внутрішніх справ телефоном 102 надійшло повідомлення від жительки села Зубрець про те, що невідомий автомобіль пошкодив пліт на її подвір’ї. Черговий, аби з’ясувати обставини, направив до місця події слідчо-оперативну групу, до складу якої входив і старший державтоінспектор Бучацького райвідділу.

Після виїзду на виклик, працівник ДАІ повертався до райцентру. Неподалік села Жизномир у кюветі помітив транспортний засіб марки «Фольксваген пасат» з відірваним бампером, пошкодженими шинами та дисками. Співробітник ДАІ зупинився аби з’ясувати, що трапилося, і в разі необхідності надати допомогу. Увагу правоохоронця привернуло, що на іномарці - номерні знаки іншого регіону, а, отже, автомобіль міг перебувати у розшуку.

Група молодих людей з пошкодженої автівки зреагувала на законні дії правоохоронця агресивно. На адресу міліціонера посипалися лайка та погрози. Молоді люди почали штовхати автоінспектора, хапати за формений одяг та кобуру із табельною зброєю. Міліціонер змушений був захищатися.

Згодом на місце інциденту приїхала слідчо-оперативна група, яку викликав сам автоінспектор.

Наскільки законними та правомірними були дії співробітника ДАІ в позаштатній ситуації, буде встановлено під час службового розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області в ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ