Область завершує виконання програми «Будуємо нову Тернопільщину - освітлене Тернопілля»

Область завершує виконання програми «Будуємо нову Тернопільщину - освітлене Тернопілля»

06.09.13 09:32 0 893
Під час робочої поїздки до Тернопільського району керівник області Валентин Хоптян обговорив реалізацію доручень Президента України, зокрема, проекту «Будуємо нову Тернопільщину – освітлене Тернопілля». Роботи по завершенню освітлення населених пунктів області виходять на фінішну пряму, заявив голова облдержадміністрації.

Що стосується реалізації виконання доручень Президента України, зокрема, проекту «Будуємо нову Тернопільщину – освітлене Тернопілля» у Тернопільському районі, то значна робота по освітленню вулиць населених пунктів проведена в селах Івачів Горішній та Івачів Долішній. Закуплено і встановлено протягом 2012-2013 років 15 ліхтарів в с.Івачів Горішній та 25 ліхтарів в с.Івачів Долішній. До кінця 2013 року планується завершити роботи по повному освітленню вулиць даних населених пунктів, для чого планується закупити і встановити ще 10 ліхтарів. В с.Ігровиця проводиться підготовча робота по освітленню вулиць населеного пункту. Закуплено 17 ліхтарів та один багатотарифний лічильник. На даний час проводиться робота з метою закуплення багатотарифних лічильників і електрокабелю для монтажу освітлення вулиць села. Роботи планується провести в 2013 році. В с.Лозова проводиться робота із меценатами з метою завершення освітлення населеного пункту. Для повного освітлення вулиць сіл Лозова та Курники необхідно придбати 82 ліхтарі, 3,1 км. електрокабелю та багатотарифні лічильники. Роботи по освітленню планується провести в 2013-2014 роках.

Валентин Хоптян поставив завдання якомога в стислі терміни завершити реалізацію програми «Будуємо нову Тернопільщину - освітлене Тернопілля».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 вересня стартує ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ