В Україні стартувала широкомасштабна просвітницька акція для дітей

В Україні стартувала широкомасштабна просвітницька акція для дітей "Лист міліціонеру"

06.09.13 10:30 0 971
Про це у рамках брифінгу, що відбувся у міліцейському відомстві, повідомив начальник Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України Олексій Лазаренко. Початок цієї акції співпадає з початком навчального року в середніх загальноосвітніх навчальних закладах.

«Акція чи не вперше проводиться в настільки широкому форматі і має виключно просвітницьку спрямованість. Мета заходу - налагодження партнерських і довірливих відносин працівників міліції з підростаючим поколінням, встановлення зворотного зв'язку з молодими людьми, популяризація серед дітей міліцейської праці», - зазначив начальник Управління.

За його словами, не менш важливим у проведенні заходу є профілактика причин і умов, що сприяють виникненню негативних явищ у дитячому середовищі.

«За умовами акції всі діти загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл та ліцеїв незалежно від національності та віросповідання - учні 3-5 класів упродовж з 1 вересня по 1 грудня цього року можуть написати свої листи нашим співробітникам. Важливо, щоб творчий лист виражав власні погляди і роздуми дитини. Наприклад, побажання, відгуки або ж власні погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер, а також у яких випадках він може прийти на допомогу», - розповів правоохоронець. Олексій Лазаренко також підкреслив, що діти можуть написати і поради, яким чином міліціонер повинен спілкуватися з учнями.

Керівник служби зазначив, що об’єм листа не повинен перевищувати одну сторінку, а наприкінці позначатися короткі відомості про автора: його прізвище, ім'я, вік, клас та повне найменування навчального закладу. Роботи слід направляти на електронну адресу підрозділу - ditypolice@mvs.gov.ua

«Кращі роботи будуть надруковані у відомчому ілюстрованому друкованому виданні «Іменем Закону» і відомчому сайті МВС України», - підсумував Олексій Лазаренко.

Варто зазначити, що дітей, чиї роботи будуть визнані найцікавішими, запросять до МВС для нагородження з нагоди 22-річниці святкування Дня української міліції - 20 грудня цього року.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Волинь" зустрінеться з ...
Наступна новина: Волинь: за "кришування" ...

КОМЕНТАРІ